Erkend en gebruikt door de grootste merken wereldwijd

Een uniforme oplossing voor servicemanagement

 Zorg voor aangename ervaringen, vergroot de efficiëntie en realiseer een hogere ROI met Freshservice

Robuuste automatiseringen

Met behulp van codevrije workflows en krachtige automatiseringen maakt u steeds terugkerende taken en handmatige processen overbodig en worden services efficiënter

Geïntegreerd platform

Integreer uw servicemanagement op één enkel platform en vermijd silo’s, verkort de afhandelingsduur, breng de kosten omlaag en vergroot de inzichtelijkheid

Snelle implementatie

Voer aanpassingen snel door met het codevrije platform van Freshservice. Profiteer van professionele onboarding, migratieservices en 24x7 ondersteuning

dashboard 2 dashboard 2
alerting with alerting log alerting with alerting log
incident freddy canned response incident freddy canned response
ms teams 1 ms teams 1
eu kb eu kb
Korte terugverdientijd

Met de out-of-the-box-functies van Freshservice is een snelle implementatie mogelijk, verloopt de ingebruikname gemakkelijker en is meteen de juiste schaal voorhanden. Benut ons professionele AI-gestuurde platform en bereik uniforme ervaringen voor klanten. Dankzij geïntegreerde drag-en-drop-functies vergroot u bovendien de productiviteit onder werknemers.

dashboard 2 dashboard 2
Zorg voor minimale downtime

Overbrug de kloof tussen service- en operationeel management voor een grotere betrouwbaarheid. Voorkom ernstige problemen door de juiste meldingen te identificeren, bied context bij samenwerkingen en verbeter de ervaringen van eindgebruikers.

alerting with alerting log alerting with alerting log
Grotere efficiëntie onder agents

Creëer intelligente ervaringen in de juiste context door middel van AI en maak op die manier processen efficiënter en services flexibeler. Bied agents mogelijkheden voor suggesties en reacties op basis van machine learning. Ze houden dan meer tijd over om zich op meer strategische IT-initiatieven te focussen.

incident freddy canned response incident freddy canned response
Productiviteit onder werknemers

Geef werknemers toegang via het kanaal van hun eigen keuze, of dit nu MS Teams is, Slack of via de chatbot van Freshservice. Verschaf werknemers toegang tot een informatieve database en laat hen aan de hand van een uniforme servicecatalogus zelf kennismaken met alle IT-services.

ms teams 1 ms teams 1
Professioneel servicemanagement

Stroomlijn het servicemanagement binnen alle bedrijfsdivisies, van IT tot HR en voor facilitaire, reis- en juridische zaken, met consistente service-ervaringen via een uniform platform, voor meer inzichtelijkheid en een grotere efficiëntie.

eu kb eu kb

 

Wilt u meer weten? Bekijk abonnementen en prijzen

Kies nu voor een bekroonde software

Aanbevolen door analisten, populair binnen de sector